Webdevelopment & Web Design Email met dineke@dankbaar.com

Webdesign door Dankbaar Design

 


Webdesign wat is het....

Naast het feit dat internet steeds meer de vervanger van de 'gouden gids' en de telefoongids wordt kan een webpagina uw bedrijf uitstekend onder de aandacht van het grote publiek brengen. Uiteraard is het van belang dat uw website een eigen "uitstraling" heeft die een goede afspiegeling geeft van wat uw bedijf is en doet. En hier komt de webdesigner om de hoek kijken.

Als men een beetje thuis is in HTML, is een website snel in elkaar geknutseld. Maar heeft het die dan de uitstraling die u en uw klanten ervan verwachten? In de meeste gevallen niet. Een website is een combinatie van HTML, grafische elementen (foto's, plaatjes),interactie met behulp van JavaScript, PhP of andere script-gerelateerde talen, een doelgerichte visie en uiteraard de 4 P's : Prijs, Produkt, Plaats, Promotie.
Met de 4p's als uitgangspunt is Dankbaar Design in staat, soms in samenwerking met anderen, om al deze elemenenten op de juiste manier samen te voegen tot een volwaardige website.

Wat bieden wij?

Wij bouwen uw website naar uw idee.
Wij zorgen voor serverruimte bij bestaande providers.
Inclusief e-mailadres.
Wij installeren uw homepage op het Internet.
Accessoires en scripts
Een back-up van de website.
Software om zelf uw homepage te beheren en te onderhouden behoort tot de mogelijkheden.

Wat verwachten wij van u?
Als u uw materiaal digitaal aanlevert (logo's, foto's en tekst op cd-rom/per e-mail) en u heeft al een goed idee hoe de website eruit moet gaan zien, kunt u aanzienlijk op de kosten besparen. Vaak wordt er één vast bedrag afgesproken waarvoor de site wordt gebouwd en worden latere wijzigingen of updates op uurtarief verrekend.

Wilt u met uw bedrijf het Internet op of heeft u al een website die hoog nodig aan een "re-design" toe is, vul ons informatie formulier in of neem rechtstreeks contact op met Dankbaar Design. Hetzij via email of per telefoon 071 5238788.

Contact
Informatie
Portfolio
Webdesign
Profiel
Index